2014-08-26 14:09:47: | Dodano plik Wzór oferty wyżywienie częściowe i całodniowe Plener artystyczny i wystawa.docx | ||
2014-08-26 14:09:24: | Usunięto plik Wzór oferty wyżywienie częściowe i całodniowe Plener artystyczny i wystawa.docx | ||
Więcej >>>
|
Krosno, dnia 26.08.2014 r.
BFP.042.47.41.2014.G
OGŁOSZENIE
dotyczące zamówienia poniżej 30 tys. euro
GMINA KROSNO, 38 - 400 Krosno, ul. Lwowska 28a tel. (13) 43 675 43,
faks (13) 43 628 65; NIP 684 - 00 - 13 - 798; REGON 000526989
OGŁASZA
że udzieli zamówienia na – zapewnienie wyżywienia częściowego i całodniowego (pełnego) oraz cateringu podczas Pleneru Artystycznego i Wystawy poplenerowej realizowanych w ramach projektu pn. „Artystyczne rynki pogranicza – Bardejov i Krosno”, który współfinansowany jest przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Współpracy Transgranicznej Rzeczpospolita Polska – Republika Słowacka 2007-2013.
I. Adres strony internetowej na której zamieszczony jest przetarg: www.krosno.pl /BIP
II. Opis przedmiotu zamówienia i termin realizacji:
1. Zapewnienie wyżywienia częściowego i całodniowego podczas Pleneru Artystycznego organizowanego 17-21 września 2014r
1) Wyżywienie całodzienne – grupa słowacka - 6 osób przez 5 dni
2) Wyżywienie częściowe – Polska 10 osób przez 5 dni
2. Zapewnienie wyżywienia całodniowego i cateringu podczas wernisażu Wystawy Poplenerowej organizowanego 17 października 2014 r.
1) Wyżywienie całodzienne – grupa słowacka - 12 osób rozłożone na dwa dni, ale odpowiadające całodziennemu wyżywieniu
2) Catering – 60 osób – 17 października 2014 r. w miejscu wernisażu- galeria artystyczna na terenie miasta Krosna
3. Szczegółowy opis zamówienia:
1) Obiad
17,18,19,20,21 września podawany dla 16 osób dziennie oraz
17 października podawany dla 12 osób dziennie
około godziny 12.30
Ogólne wymagania dla wszystkich obiadów:
Obiad powinien się składać z zupy, dania głównego , napojów i deseru
Zupy: 250 gram - pomidorowa, rosół, jarzynowa, ogórkowa, barszcz czerwony ( z dodatkami dostosowanymi do zupy – ryż, makaron, grzanki, ziemniaki)
Dania główne – mięso drobiowe lub ryba 150 g, ciepłe dodatki odpowiednie do dania ( ziemniaki, ryż, kasza) min. 100 g do każdej porcji , w przypadku wcześniejszego zgłoszenia dwa dania jarskie odpowiadające kalorycznie posiłkowi mięsnemu pierogi typu ruskie , kopytka, kluski leniwe, kluski śląskie
Zestawy surówek – minimum 2 surówki do każdego dania, mim. 100 gram do każdej porcji marchewka z jabłkiem, ogórki, kapusta biała lub czerwona świeża,
Napoje
2) Podwieczorek
17,18,19,20,21 września podawany dla 16 osób dziennie oraz
17 października podawany dla 12 osób ze Słowacji dziennie
około godziny 16.00
Kawa/ herbata plus dodatki
Woda mineralna gazowana/ niegazowana bez ograniczeń
Sok / napój gazowany - 1 szklanka 200 ml – smaki do wyboru
Ciastko – szarlotka lub sernik – 1 porcja na osobę.
3) Kolacja
17,18,19,20,21 września podawany dla 16 osób dziennie oraz
17 października podawany dla 12 osób dziennie
około godziny 20.30
Ogólne wymagania dla kolacji:
Kolacja składa się z posiłku jednodaniowego w porcjach dla każdego uczestnika oddzielnie.
Posiłek jednodaniowy ciepły lub zimny – sałatka z kurczakiem, lasagna, zapiekanka, pizza, makarony - danie 300g porcja
Dodatkowo w formie szwedzkiego stołu – wybór wędlin, serów, warzyw – jako dodatek do dania głównego.
Herbata czarna lub owocowa do wyboru, minimum 250 ml na każdą osobę (lub kawa do wyboru ) + stosowne dodatki
Sok – 1 szklanka, 200 ml, smaki do wyboru
Woda mineralna niegazowana lub gazowana bez ograniczeń
4) II Śniadanie
17,18,19,20,21 września podawany dla 6 osób ze Słowacji dziennie oraz
18 października podawany dla 12 osób ze Słowacji dziennie
około godziny 11.00
Kawa/ herbata do wyboru plus dodatki: drożdżówka, owoce
Wyżywienie całodzienne i częściowe podawane w restauracji w kompleksie staromiejskim lub maksymalnie 500 metrów od Rynku. Na każdy posiłek minimum dwie osoby do obsługi. Wykonawca zobowiązany jest przygotować odpowiednio nakrycie stołów, podać posiłek zgodnie ze standardami dotyczącymi gastronomii i uprzątnąć pomieszczenie po zakończeniu posiłku.
5) Catering
17 października dla 60 osobowej grupy
Około godziny 17.00
Poczęstunek bankietowy - tartinki, roladki z szynki z różnymi dodatkami, przekąski mięsne i rybne, mini kanapeczki na krakersach lub grzankach, babeczki na słono z dodatkami.
Soki, woda mineralna gazowana i niegazowana, kawa i herbata( różne smaki) bez ograniczeń
Owoce i ciasta odpowiednie do podania w formie bankietowej.
Catering należy dostarczyć w miejsce wyznaczone na terenie miasta Krosna przez Zamawiającego.
Termin realizacji zamówienia: Krosno, 17-21 września oraz 17,18 października 2014 r.
III. Wymagane dokumenty:
1) Oferta odpowiadająca wymogom formalnym, wg dołączonego formularza oferty - zał. 1.
IV. Warunki płatności:
a) Wypłata wynagrodzenia nastąpi w terminie 14 dni po przedłożeniu rachunku/faktury, przelewem na konto podane przez Wykonawcę.
b) Wypłata nastąpi na podstawie sporządzonego protokołu odbioru i wykonania usługi, który zostanie podpisany przez przedstawicieli stron.
V. Kryterium oceny ofert:
Przy wyborze ofert, Zamawiający będzie się kierował następującym kryterium:
- najniższa cena brutto - 100%
VI. Zamkniętą kopertę zawierającą ofertę należy złożyć w Urzędzie Miasta Krosna przy ulicy Lwowskiej 28a w pokoju nr 01, parter (kancelaria ogólna).
Koperta powinna być oznaczona poprzez podanie tytułu zamówienia zapewnienie wyżywienia częściowego i całodniowego (pełnego) oraz cateringu podczas Pleneru Artystycznego i Wystawy poplenerowej. oraz napis: Nie otwierać przed dniem 02.09.2014 r. przed godz. 12:45.
VII. Termin składania ofert upływa dnia 02.09.2014 r. o godz. 12.00.
VIII. Otwarcie ofert nastąpi w siedzibie Zamawiającego przy ul. Lwowskiej 28a w Krośnie, pokój nr 334 w dniu 02.09.2014 r. o godz. 12.45.
W cenie ofertowej należy uwzględnić wszystkie koszty związane z kompleksową realizacją przedmiotu zamówienia.
Wszystkie rozliczenia między Zamawiającym a Wykonawcą dokonywane będą w PLN.
Wykonawcy ponoszą wszelkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty.
Postępowanie prowadzone jest w języku polskim. Oferta musi być napisana czytelnie, w języku polskim. Oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy, zgodnie z jego formą reprezentacji określoną
w rejestrze handlowym lub w innym dokumencie.
IX. Pracownikami uprawnionymi do kontaktów z Wykonawcami są:
Pan Grzegorz Półchłopek – Z-ca Naczelnika Wydziału Kultury, Sportu i Turystyki, Pani Małgorzata Błaż – Inspektor, 38-400 Krosno ul. Lwowska 28a, w godzinach 7.30 do 15.30, tel. kontaktowy 13 47 43 334 – sprawy formalne i merytoryczne.
Sposób porozumiewania:
a) pisemnie na adres: Urząd Miasta Krosna, Wydział Kultury, Sportu i Turystyki, ul. Lwowska 28a, 38-400 Krosno,
b) za pomocą poczty elektronicznej na adres: e-mail: k@um.krosno.pl.
X. Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty zostanie umieszczona na stronie: www.krosno.pl/BIP . Zawiadomienie Wykonawcy o wyborze jego oferty będzie jednocześnie zaproszeniem do zawarcia umowy.
|
Pliki: | |||||
Lp. | Nazwa | Rozmiar | Typ | ||
1. | oferta | 82.21 Kb |