ZMIANY:
2014-08-04 09:56:50: | Dodano plik Wzór oferty wyżywienie częściowe i całodniowe Plener i wystawa fotograficzna.docx | ||
2014-08-04 09:56:00: | Usunięto plik Wzór oferty wyżywienie częściowe i całodniowe Plener i wystawa fotograficzna.docx | ||
Więcej >>>
|
Krosno, dnia 31.07.2014 r.
BFP.042.47.35.2014.G
OGŁOSZENIE
dotyczące zamówienia poniżej 30 tys. euro
GMINA KROSNO, 38 - 400 Krosno, ul. Lwowska 28a tel. (13) 43 675 43,
faks (13) 43 628 65; NIP 684 - 00 - 13 - 798; REGON 000526989
OGŁASZA
że udzieli zamówienia na – zapewnienie wyżywienia całodniowego (pełnego) oraz cateringu podczas Karpackich Klimatów realizowanych w ramach projektu pn. „Artystyczne rynki pogranicza – Bardejov i Krosno”, który współfinansowany jest przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Współpracy Transgranicznej Rzeczpospolita Polska – Republika Słowacka 2007-2013.
I. Adres strony internetowej na której zamieszczony jest przetarg: www.krosno.pl /BIP
II. Opis przedmiotu zamówienia i termin realizacji:
1. Zapewnienie wyżywienia całodniowego podczas Karpackich Klimatów organizowanego 22 - 24 sierpnia 2014r
1) Wyżywienie całodzienne – grupa słowacka – 160 osób w dniach 22-24 sierpnia 2014
a) drugie śniadanie
b) obiad,
c) podwieczorek
d) kolacja,
2) Catering – 500 osób, 22-24 sierpnia 2014, Rynek Starego Miasta
3. Szczegółowy opis zamówienia:
1) Obiad
22, 23, 24 sierpnia podawany dla 80 osób dziennie oraz
około godziny 12.30
Ogólne wymagania dla wszystkich obiadów:
Obiad powinien się składać z zupy, dania głównego , napojów i deseru
Zupy: 250 gram - pomidorowa, rosół, jarzynowa, ogórkowa, barszcz czerwony ( z dodatkami dostosowanymi do zupy – ryż, makaron, grzanki, ziemniaki)
Dania główne – mięso drobiowe lub ryba 150 g, ciepłe dodatki odpowiednie do dania ( ziemniaki, ryż, kasza) min. 100 g do każdej porcji , w przypadku wcześniejszego zgłoszenia dwa dania jarskie odpowiadające kalorycznie posiłkowi mięsnemu pierogi typu ruskie , kopytka, kluski leniwe, kluski śląskie
Zestawy surówek – minimum 2 surówki do każdego dania, mim. 100 gram do każdej porcji marchewka z jabłkiem, ogórki, kapusta biała lub czerwona świeża,
Napoje
- sok – 1 szklanka 200 ml na każdą osobę – wybór smaków
- woda mineralna niegazowana – bez ograniczeń
- kawa / herbata do wyboru – 1 sztuka na każdą osobę
2) Podwieczorek
22, 23, 24 sierpnia podawany dla 80 osób dziennie
około godziny 16.00
Kawa/ herbata plus dodatki
Woda mineralna gazowana/ niegazowana bez ograniczeń
Sok / napój gazowany - 1 szklanka 200 ml – smaki do wyboru
Ciastko – szarlotka lub sernik – 1 porcja na osobę.
3) Kolacja
22, 23, 24 sierpnia podawany dla 80 osób dziennie
około godziny 20.30
Ogólne wymagania dla kolacji:
Kolacja składa się z posiłku jednodaniowego w porcjach dla każdego uczestnika oddzielnie.
Posiłek jednodaniowy ciepły lub zimny – sałatka z kurczakiem, lasagna, zapiekanka, pizza, makarony - danie 300g porcja
Dodatkowo w formie szwedzkiego stołu – wybór wędlin, serów, warzyw – jako dodatek do dania głównego.
Herbata czarna lub owocowa do wyboru, minimum 250 ml na każdą osobę (lub kawa do wyboru ) + stosowne dodatki
Sok – 1 szklanka, 200 ml, smaki do wyboru
Woda mineralna niegazowana lub gazowana bez ograniczeń
1) II Śniadanie
21, 22, 23, 24 sierpnia podawany dla 80 osób ze Słowacji dziennie oraz
13 września podawany dla 12 osób ze Słowacji dziennie
około godziny 10.30
Kawa/ herbata do wyboru plus dodatki
Drożdżówka
Owoce
Wyżywienie całodzienne podawane w restauracji w kompleksie staromiejskim lub maksymalnie 500 metrów od Rynku. Na każdy posiłek minimum dwie osoby do obsługi. Wykonawca zobowiązany jest przygotować odpowiednio nakrycie stołów, podać posiłek zgodnie ze standardami dotyczącymi gastronomii i uprzątnąć pomieszczenie po zakończeniu posiłku.
- Catering 500 porcji
Posiłek jednodaniowy w porcjach dla każdego uczestnika oddzielnie - ciepły lub zimny - sałatka z kurczakiem, lasagna , zapiekanka, warzywa grillowane z mięsem, pizza, makarony z dodatkami - wybór co najmniej trzech dań
Bułeczki mini nadziewane 8 sztuk , 4 rodzaje nadzienia : z serem, z szynką, z ziołami, z kurczakiem - 4000 sztuk
Woda mineralna niegazowana, 0,33 ml, butelka plastikowa zakręcana - 2 sztuki na porcję.
Catering wydawany w restauracji, maxymalnie 40 osób jednocześnie. Na życzenie Zleceniodawcy pakowany w
jednorazowe opakowania. Wdawanie porcji cateringowych 22-24 sierpnia w godzinach 12.00- 20.00. Zamawiający
poinformuje w terminie późniejszym o rozkładzie posiłków na dane dni.
Termin realizacji zamówienia: Krosno, 22-24 sierpnia 2014 r.
III. Wymagane dokumenty:
1) Oferta odpowiadająca wymogom formalnym, wg dołączonego formularza oferty - zał. 1.
IV. Warunki płatności:
a) Wypłata wynagrodzenia nastąpi w terminie 14 dni po przedłożeniu rachunku/faktury, przelewem na konto podane przez Wykonawcę.
b) Wypłata nastąpi na podstawie sporządzonego protokołu odbioru i wykonania usługi, który zostanie podpisany przez przedstawicieli stron.
V. Kryterium oceny ofert:
Przy wyborze ofert, Zamawiający będzie się kierował następującym kryterium:
- najniższa cena brutto - 100%
VI. Zamkniętą kopertę zawierającą ofertę należy złożyć w Urzędzie Miasta Krosna przy ulicy Lwowskiej 28a w pokoju nr 01, parter (kancelaria ogólna).
Koperta powinna być oznaczona poprzez podanie tytułu zamówienia zapewnienie wyżywienia całodniowego oraz cateringu podczas Karpackich Klimatów. oraz napis: Nie otwierać przed dniem 07.08.2014 r. przed godz. 12:40.
VII. Termin składania ofert upływa dnia 07.08.2014 r. o godz. 12.00.
VIII. Otwarcie ofert nastąpi w siedzibie Zamawiającego przy ul. Lwowskiej 28a w Krośnie, pokój nr 334 w dniu 07.08.2014 r. o godz. 12:40.
W cenie ofertowej należy uwzględnić wszystkie koszty związane z kompleksową realizacją przedmiotu zamówienia.
Wszystkie rozliczenia między Zamawiającym a Wykonawcą dokonywane będą w PLN.
Wykonawcy ponoszą wszelkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty.
Postępowanie prowadzone jest w języku polskim. Oferta musi być napisana czytelnie, w języku polskim. Oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy, zgodnie z jego formą reprezentacji określoną
w rejestrze handlowym lub w innym dokumencie.
IX. Pracownikami uprawnionymi do kontaktów z Wykonawcami są:
Pan Grzegorz Półchłopek – Z-ca Naczelnika Wydziału Kultury, Sportu i Turystyki, Pani Małgorzata Błaż – Inspektor, 38-400 Krosno ul. Lwowska 28a, w godzinach 7.30 do 15.30, tel. kontaktowy 13 47 43 334 – sprawy formalne i merytoryczne.
Sposób porozumiewania:
a) pisemnie na adres: Urząd Miasta Krosna, Wydział Kultury, Sportu i Turystyki, ul. Lwowska 28a, 38-400 Krosno,
b) za pomocą poczty elektronicznej na adres: e-mail: k@um.krosno.pl.
X. Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty zostanie umieszczona na stronie: www.krosno.pl/BIP . Zawiadomienie Wykonawcy o wyborze jego oferty będzie jednocześnie zaproszeniem do zawarcia umowy.
2014-08-07 12:00:00
Pliki: | |||||
Lp. | Nazwa | Rozmiar | Typ | ||
1. | oferta | 81.87 Kb |