Włącz kontrast
Miasta Krosna
bip.gov.pl

wyszukiwarka zaawansowana

eTablica ogłoszeń

ePUAP 2

Platforma zakupowa Gminy Miasto Krosno

Obrady Rady Miasta Krosna
Zapewnienie wyżywienia całodniowego (pełnego) oraz cateringu podczas Karpackich Klimatów realizowanych w ramach projektu pn. „Artystyczne rynki pogranicza – Bardejov i Krosno”

ZMIANY:
2014-08-04 09:56:50: Dodano plik Wzór oferty wyżywienie częściowe i całodniowe Plener i wystawa fotograficzna.docx
2014-08-04 09:56:00: Usunięto plik Wzór oferty wyżywienie częściowe i całodniowe Plener i wystawa fotograficzna.docx
Więcej >>>
2014-08-01 13:16:09: Dodano plik Wzór oferty wyżywienie częściowe i całodniowe Plener i wystawa fotograficzna.docx

 

     Krosno, dnia 31.07.2014 r.

BFP.042.47.35.2014.G


OGŁOSZENIE
dotyczące zamówienia poniżej 30 tys. euro


GMINA  KROSNO, 38 - 400  Krosno,  ul. Lwowska  28a  tel. (13) 43 675 43,
faks  (13)  43 628 65; NIP  684 - 00 - 13 - 798;  REGON  000526989


OGŁASZA


że udzieli zamówienia na – zapewnienie wyżywienia całodniowego (pełnego) oraz cateringu podczas Karpackich Klimatów realizowanych w ramach projektu pn. „Artystyczne rynki pogranicza – Bardejov i Krosno”, który współfinansowany jest przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Współpracy Transgranicznej Rzeczpospolita Polska – Republika Słowacka 2007-2013.


I. Adres strony internetowej na której zamieszczony jest przetarg: www.krosno.pl /BIP


II. Opis przedmiotu zamówienia i termin realizacji:

1.  Zapewnienie wyżywienia całodniowego podczas Karpackich Klimatów organizowanego  22 - 24 sierpnia  2014r

1) Wyżywienie całodzienne – grupa słowacka – 160 osób  w dniach 22-24 sierpnia 2014

a)  drugie śniadanie

b)  obiad,

c)  podwieczorek

d)  kolacja,

2) Catering – 500 osób, 22-24 sierpnia 2014, Rynek Starego Miasta

3. Szczegółowy opis zamówienia:

1) Obiad

22, 23, 24 sierpnia podawany dla 80 osób dziennie oraz

około godziny 12.30

Ogólne wymagania dla wszystkich obiadów:

Obiad powinien się składać z zupy, dania głównego , napojów i deseru

Zupy: 250 gram -  pomidorowa, rosół, jarzynowa, ogórkowa, barszcz czerwony ( z dodatkami dostosowanymi do zupy – ryż, makaron, grzanki, ziemniaki)

Dania główne – mięso drobiowe lub ryba 150 g, ciepłe dodatki odpowiednie do dania ( ziemniaki, ryż, kasza) min. 100 g do każdej porcji , w przypadku wcześniejszego zgłoszenia dwa dania jarskie  odpowiadające kalorycznie posiłkowi mięsnemu pierogi  typu ruskie , kopytka, kluski  leniwe, kluski śląskie

Zestawy surówek – minimum 2 surówki do każdego dania, mim. 100 gram do każdej porcji  marchewka z jabłkiem, ogórki, kapusta  biała lub czerwona świeża,

Napoje

  • sok – 1 szklanka 200 ml  na każdą osobę – wybór smaków
  • woda mineralna niegazowana – bez ograniczeń
  • kawa / herbata  do wyboru – 1 sztuka na każdą osobę

2) Podwieczorek

22, 23, 24 sierpnia podawany dla 80 osób dziennie

około godziny 16.00

Kawa/ herbata plus dodatki

Woda mineralna gazowana/ niegazowana  bez ograniczeń

Sok / napój gazowany  - 1 szklanka 200 ml – smaki do wyboru

Ciastko – szarlotka lub sernik – 1 porcja na osobę.

3) Kolacja

22, 23, 24 sierpnia podawany dla 80 osób dziennie

około godziny   20.30

Ogólne wymagania dla kolacji:

Kolacja składa się z posiłku jednodaniowego w porcjach dla każdego uczestnika oddzielnie.

Posiłek jednodaniowy ciepły lub zimny  – sałatka z kurczakiem, lasagna, zapiekanka, pizza, makarony -  danie  300g  porcja

Dodatkowo w formie szwedzkiego stołu – wybór wędlin, serów, warzyw – jako dodatek do dania głównego.

Herbata czarna lub owocowa do wyboru, minimum  250 ml na każdą osobę (lub kawa do wyboru ) + stosowne  dodatki

Sok – 1 szklanka, 200  ml, smaki do wyboru

Woda mineralna niegazowana lub  gazowana  bez ograniczeń

1) II Śniadanie

21, 22, 23, 24  sierpnia podawany dla 80 osób  ze Słowacji dziennie oraz

13 września podawany dla 12 osób ze Słowacji dziennie

około godziny 10.30

         Kawa/ herbata do wyboru  plus dodatki

         Drożdżówka 

        Owoce

Wyżywienie całodzienne   podawane w restauracji w kompleksie staromiejskim lub maksymalnie 500 metrów od Rynku. Na każdy posiłek minimum dwie osoby do obsługi. Wykonawca zobowiązany jest przygotować odpowiednio nakrycie stołów, podać posiłek zgodnie ze standardami dotyczącymi gastronomii i uprzątnąć pomieszczenie po zakończeniu posiłku.

  1. Catering  500 porcji

Posiłek jednodaniowy w porcjach dla każdego uczestnika oddzielnie - ciepły lub zimny  - sałatka z kurczakiem, lasagna , zapiekanka, warzywa grillowane z mięsem,  pizza, makarony z dodatkami - wybór  co najmniej trzech dań
Bułeczki mini nadziewane   8 sztuk ,  4 rodzaje nadzienia : z serem, z szynką, z ziołami, z kurczakiem  - 4000 sztuk

Woda mineralna niegazowana, 0,33 ml, butelka plastikowa zakręcana - 2 sztuki na porcję.

            Catering wydawany w restauracji, maxymalnie 40 osób  jednocześnie. Na życzenie  Zleceniodawcy pakowany  w  

             jednorazowe opakowania. Wdawanie porcji cateringowych 22-24 sierpnia  w godzinach  12.00- 20.00.  Zamawiający

             poinformuje  w terminie późniejszym  o rozkładzie  posiłków na dane dni.

Termin realizacji zamówienia: Krosno, 22-24 sierpnia 2014 r.

III. Wymagane dokumenty:

1) Oferta odpowiadająca wymogom formalnym, wg dołączonego formularza oferty - zał. 1.

IV. Warunki płatności:

a) Wypłata wynagrodzenia nastąpi w terminie 14 dni po przedłożeniu  rachunku/faktury, przelewem na konto podane przez Wykonawcę.

b) Wypłata nastąpi na podstawie sporządzonego protokołu odbioru i wykonania usługi, który zostanie podpisany przez przedstawicieli stron.

V. Kryterium oceny ofert:

Przy wyborze ofert, Zamawiający będzie się kierował następującym kryterium:

- najniższa cena brutto - 100%

VI. Zamkniętą kopertę zawierającą ofertę należy złożyć w Urzędzie Miasta Krosna przy ulicy  Lwowskiej 28a w pokoju nr 01, parter (kancelaria ogólna).
 

Koperta powinna być oznaczona poprzez podanie tytułu zamówienia zapewnienie wyżywienia całodniowego oraz cateringu podczas Karpackich Klimatów. oraz napis: Nie otwierać przed dniem 07.08.2014 r. przed godz. 12:40.

VII. Termin składania ofert upływa dnia 07.08.2014 r.  o  godz. 12.00.

VIII. Otwarcie ofert nastąpi w siedzibie Zamawiającego przy ul. Lwowskiej 28a w Krośnie, pokój nr 334 w  dniu 07.08.2014 r.  o godz. 12:40.

W cenie ofertowej należy uwzględnić wszystkie koszty związane z kompleksową realizacją przedmiotu zamówienia.

Wszystkie rozliczenia między Zamawiającym a Wykonawcą dokonywane będą w PLN.

Wykonawcy ponoszą wszelkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty.

Postępowanie prowadzone jest w języku polskim. Oferta musi być napisana czytelnie, w języku polskim. Oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy, zgodnie z jego formą reprezentacji określoną
w rejestrze handlowym lub w innym dokumencie.

IX. Pracownikami uprawnionymi do kontaktów z Wykonawcami są:

Pan Grzegorz Półchłopek – Z-ca Naczelnika Wydziału Kultury, Sportu i Turystyki, Pani Małgorzata Błaż – Inspektor, 38-400 Krosno ul. Lwowska 28a, w godzinach 7.30 do 15.30, tel. kontaktowy 13 47 43 334 – sprawy formalne i merytoryczne.

Sposób porozumiewania:

a) pisemnie na adres: Urząd Miasta Krosna, Wydział Kultury, Sportu i Turystyki, ul. Lwowska 28a, 38-400 Krosno,

b) za pomocą poczty elektronicznej na adres: e-mail: k@um.krosno.pl.

X. Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty zostanie umieszczona na stronie: www.krosno.pl/BIP . Zawiadomienie Wykonawcy o wyborze jego oferty będzie jednocześnie zaproszeniem do zawarcia umowy.


Data składania ofert:
2014-08-07 12:00:00
powrót
Podmiot publikującyumkrosno
WytworzyłBłaż Małgorzata 2014-07-31 12:21:00
PublikującyMałgorzata Błaż 2014-08-01 12:21:00
Modyfikował(a) Małgorzata Błaż 2014-08-04 09:56:50
Załączniki >>>
Pliki:
Lp. Nazwa RozmiarTyp
1. oferta 81.87 KbPlik doc

Urząd Miasta Krosnaul. Lwowska 28a, 38-400 Krosno tel. (0048) 13-43 67 543 email: um@um.krosno.pl
Wygenerowano: 28 marca 2024r. 18:31:53
[ X ]
Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.